Tacopulver

Blandingen holder seg svært lenge i lufttett glass
La butikktacoen dø! Spis hjemmelaget taco, og få et helt nytt syn på verden!

TACOBONANZA PÅ NAMMIS.NO: Frigjør deg fra smaken av salt og spisskummin og oppdag den ekte smaken av taco! Prøv hjemmelaget tacokrydder! Da blir hver fredag en fest!

Sjekk også våre andre tacooppskrifter

OBS! Tidligere hadde jeg to varianter av tacopulver i samme blogginnlegg. Var du egentlig på jakt etter det andre? Det finner du her

Du trenger

• 3 ss chilipulver

• 2½ ts chiliflak (knuste eller malte)

• 2½ ts tørket oregano

• 2 ss spisskummin

• 2 ss paprikapulver

• 2½ ts hvitløkspulver

• 1½ ss havsalt

• 2 ts sort pepper (evt erstattes med 1-2 ts cayennepepper)

 Slik gjør du:

1. Bland alt

2. Lagre lufttett, gjerne på glass

3. Når du skal lage tacokjøtt, bruker du 3-4 ss per kjøttdeigpakke. Kok inn med 1-2 dl vann i noen minutter. Juster med mer vann dersom det blir for tørt.

2 kommentarer om “Tacopulver

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *