Tacotorsk

 

Oppskriften er nok til to personer.
Ferske og saftige torskefileter med en sprø stekeskorpe med deilig tacosmak. Passer perfekt med ovnsbakte grønnsaker.

Stekt fisk er en av mine fiskefavoritter. Dette er en skikkelig digg måte å spise fisk på. Stekt torsk med sprø stekeskorpe og nammis tacosmak! En garantert fiskehit for både store og små. Nammis

Prøv også våre andre fiskeretter

Du trenger

Til to personer

 

  • 400 gr torskefilet eller annen hvit fisk
  • 2 egg
  • 120 gr hvetemel
  • 40 gr tacokrydder
  • 2 ss smør
  • 2 ss olje til steking 

TIPS! Denne retten blir aller best hvis du lager ditt eget tacokrydder. Min oppskrift finner du her

Slik gjør du:

1. Bland tacokrydder og mel på en tallerken

2. Rør sammen egget til èn masse

3. Kutt opp fisken i passende biter. Det er en fordel hvis stykkene er omtrent like tykke, så er det lettere å steke dem. Så hva er en passende bit? Det kommer an på hvor glad du er i fisk. Dersom du er glad i fisk, vil jeg anbefale store stykker. Da får du masse god fiskesmak. Dersom du (eller familien) er mer skeptisk til fisk, vil jeg gå for små stykker. Da få du mer stekeskorpe og mer tacoskorpe.

4. Dypp fiskestykkene i melblandingen og rist godt av.

5. Dypp fisken i eggene og rist godt av

6. Dypp fisken i tacomelblandingen

7. Stek fisken i litt olje i to minutter på medium varme, Tilsett litt smør og la det smelte i et minutt .

8. Så snur du fisken forsiktig og steker den i to-tre minutter på andre siden.

 

SERVERINGSTIPS! Til denne retten passer det veldig godt med ovnsbakte rotgrønnsaker

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.