Tapasspyd med indrefilet av svin

Tapasspyd med indrefilet av svin
Saftige små terninger av kryddermarinert indrefilet av svin. Nammis!

Hver gang jeg blir utsatt for en tapasmiddag, kaster jeg meg alltid over grillspydene med lyst og entusiasme. Det er så digg å snackse i vei på sånne smågrillspyd med deilig krydret kjøtt. Så den dagen jeg selv skulle invitere til tapasfest, var grillspydene selvsagte! Denne krydderblandingen er herlig og med et lite stikk fra kajennepepperet. Kan også brukes som kveldssnaks eller forrett.

PRØV OGSÅ MINE ANDRE TAPASRETTER

 

Du trenger:

Til tapasanretning for fire

  • 450 gram cirka indrefilet av svin
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts kajennepepper
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 7 ss olje

 

Du trenger:

1. Kutt kjøttet i store terninger.

2. Bland resten av ingrediensene i en bolle til det er jevn marinade.

3. Ha marinaden over i en lukkbar pose eller boks med lokk, ha oppi kjøttet og bland godt.

4. La marinere 4 – 30 timer i kjøleskapet. Jo lenger jo bedre. Snu posen innimellom.

5. Tre kjøttet på små grillspyd (jeg tar vanlige grillpinner fra butikken, og deler dem i to). Hvis det er noe marinade igjen, kan den kastes. Den har gjort sitt.

6. Stek cirka 15 minutter i ovnen på 180 grader (snu én gang).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.