Ovnsbakt torskegryte

Torskegryte med brokkoli, løk, potet og erter.
Frisk og deilig ovnsbakt torskegryte med masse deilige grønnsaker.

– Denne ser jo skikkelig kul ut. En slags juksepai med torsk, skrøt Madammen da denne retten kom på bordet. Egentlig skulle jeg lage en skikkelig fancy fiskerett, men dagen ble hektisk. Derfor ble det noe litt enkelt, men som viste seg å være skikkelig godt! En flott torskerett som falt i smak hos hele familien. Deilige fiskestykker av torsk, friske grønnsaker og et deilig lag med grønne erter på toppen. Denne går rett inn på listen over supre hverdagsfiskeretter

Prøv også våre andre fiskemiddager

 

Du trenger:

Til fire personer

  • Cirka 500 gram torskefilet (jeg brukte en pakke gourmet torsk fra Findus)
  • 30 gram smør
  • 4 poteter
  • En gulløk
  • ½ brokkoli (inkludert stilken)
  • 1 ½ dl grønne erter, fryste
  • Krydre med salt og pepper

 

 Slik gjør du

1. Smelt smøret på lav varme, og hell det over i en ildfast form eller en stor paiform

2. Skjær opp fisken i pinner på cirka 1 cm tykkelse – og fordel dem stående rundt om i formen.

3. Skjær opp potetene, løken og brokkolien i små terninger. Jeg brukte food processoren, så ble alt i samme størrelse

4. Fordele disse over fisken

5. Strø over med fryste erter

6. Krydre med salt og pepper

7. Stekes i ovnen i 25 minutter på 210 grader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.