
Denne retten ble til i et forsøk på å lage en fiskerett som ville glede både Madammen OG småttisen (15 mnd) i ett og samme måltid. Det ble suksess! Endelig en fiskerett som alle liker uten at all fisken må dekkes til med karbohydrater og stekes i fett. Her har du sprø deilige grønnsaker og deilig fisk på en appellerende måte. Nammis!
Du trenger:
- 300 gram torskefilet, skjært i små biter (eller annen hvit fisk)
- 1 gulrot, kappet i tynne skiver
- 4 ss maiskorn
- 4 vårløk, hakket
- 2 ss sweet chili sauce
- 1 ss smør
- 1 ss olje
- Krydres med salt, pepper og chilipulver
Slik gjør du:
1. Krydre torskefileten
2. Varm oljen i en stekepanne. Skru platen litt ned, så varmen ikke er på maks. Ha i fisk og grønnsaker. Rør forsiktig, men ofte
3. Etter to minutter – ha i smør og chili-sausen i pannen.
4. Stek til fisken er gjennomstekt.