Torskewok

Saftig torsk og knasende sprø grønnsaker ble en skikkelig hit!
Saftig torsk og knasende sprø grønnsaker ble en skikkelig hit!

Denne retten ble til i et forsøk på å lage en fiskerett som ville glede både Madammen OG småttisen (15 mnd) i ett og samme måltid. Det ble suksess! Endelig en fiskerett som alle liker uten at all fisken må dekkes til med karbohydrater og stekes i fett. Her har du sprø deilige grønnsaker og deilig fisk på en appellerende måte. Nammis!

Du trenger:

  • 300 gram torskefilet, skjært i små biter (eller annen hvit fisk)
  • 1 gulrot, kappet i tynne skiver
  • 4 ss maiskorn
  • 4 vårløk, hakket
  • 2 ss sweet chili sauce
  • 1 ss smør
  • 1 ss olje
  • Krydres med salt, pepper og chilipulver

Slik gjør du:

1. Krydre torskefileten

2. Varm oljen i en stekepanne. Skru platen litt ned, så varmen ikke er på maks. Ha i fisk og grønnsaker. Rør forsiktig, men ofte

3. Etter to minutter – ha i smør og chili-sausen i pannen.
4. Stek til fisken er gjennomstekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.