Tortillalefser

Gi tacofredagen nytt liv, og server hjemmelagde tortillas neste gang!
Gi den tradisjonelle tacofredagen nytt liv, og server hjemmelagde tortillas neste gang!

TACOBONANZA PÅ NAMMIS.NO: Det er ingen tvil. Nordmenn + tacos + fredag = SANT! Nordmenn elsker tacos. Dritkjedelig tacos med ultraprosseserte lefser og krydderblandinger. Uke etter uke, tacofredag etter tacofredag består tacoen av de samme lefsene, den samme spisskummininfiserte krydderblandingen og den samme fabrikksalsaen. Men ikke nå lenger. Nammis.no gjør deg i stand til å din neste tacofredag til en fest av hjemmelagde og smaksrike tacoingredienser. Vi begynner med halvgrove hevetortillas. Kjempegode!

Sjekk også mine andre tacooppskrifter

Du trenger

(til ca 10 – 12  lefser)

  • 3 dl hvetemel
  • 3 dl rugmel, siktet
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts salt
  • 2 dl vann

 

Slik gjør du:

1. Bland hvetemel og rugmel.

2. Tilsett salt, rapsolje og vann og bland sammen til en deig. Bland sammen slik at deigen er jevn og smidig. Du trenger ikke elte mer enn det.

 3. Del deigen i 12 like deler (jeg bruker kjøkkenvekt for å få alle like store)

 4. Strø litt mel på bakebordet.

 5. Kjevle så flat som mulig, jo tynnere desto bedre.

6. Stek forsiktig i 1-2 minutter på hver side i en tørr, varm stekepanne. Steker du for varmt eller for lenge blir lefsene harde som flatbrød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.