TACOBONANZA PÅ NAMMIS.NO: Det er ingen tvil. Nordmenn + tacos + fredag = SANT! Nordmenn elsker tacos. Dritkjedelig tacos med ultraprosseserte lefser og krydderblandinger. Uke etter uke, tacofredag etter tacofredag består tacoen av de samme lefsene, den samme spisskummininfiserte krydderblandingen og den samme fabrikksalsaen. Men ikke nå lenger. Nammis.no gjør deg i stand til å din neste tacofredag til en fest av hjemmelagde og smaksrike tacoingredienser. Vi begynner med halvgrove hevetortillas. Kjempegode!
Sjekk også mine andre tacooppskrifter
Du trenger
(til ca 10 – 12 lefser)
- 3 dl hvetemel
- 3 dl rugmel, siktet
- 1 ss rapsolje
- 1 ts salt
- 2 dl vann
Slik gjør du:
1. Bland hvetemel og rugmel.
2. Tilsett salt, rapsolje og vann og bland sammen til en deig. Bland sammen slik at deigen er jevn og smidig. Du trenger ikke elte mer enn det.
3. Del deigen i 12 like deler (jeg bruker kjøkkenvekt for å få alle like store)
4. Strø litt mel på bakebordet.
5. Kjevle så flat som mulig, jo tynnere desto bedre.
6. Stek forsiktig i 1-2 minutter på hver side i en tørr, varm stekepanne. Steker du for varmt eller for lenge blir lefsene harde som flatbrød.