Tunfisksalat

Tunfisksalat med mai, fetaost og oliven
En frisk og deilig tunfisksalat er perfekt til lunsj!

Dere som følger denne bloggen har nok en vag mistanke om at jeg ikke er så glad i tunfisk (det lukter promp!), så jeg kan like gjerne legge kortene på bordet med én gang: Tunfisksalat er Madammens greie. Men hun forsikrer at denne salaten er skikkelig digg for dem som har et mer normalt forhold til tunfisk enn meg. Sprø, smaksrik og mettende med masse spennende ingredienser. Perfekt til lunsj eller niste når man skal sitte i parken og lese en bok en dag.

Prøv også våre andre salater

 

Du trenger

Per salat

  • Salatblader: Velg den typen du liker best, eller en kombinasjon. Bruk tilsvarende mengde av 1/3 isbergsalat til hver porsjon.
  • 1 boks tunfisk med vann
  • 1 dl mais
  • 3 dl ferdig kokt pasta, helst fiberrik (pastaskruer eller penne er best til denne salaten.
  • 15 cm purre, kuttet i tynne skiver
  • 1 boks Arla snack pack feta og oliven (Det er ikke så viktig at det er Arla eller akkurat den pakken – poenget her er en miks av olje, fetaost og oliven).

 

Slik gjør du

 

1. Ha alle ingrediensene i en bolle

2. Bland godt

3. Spis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.