Vegetarspagetti

Vegetarspagetti
Null kjøtt, men masse smak. En digg spagettirett som metter godt! Nammis!

Pasta er hverdagskongen hos oss! Pastaen tar vanlige hverdagsmiddager og gjør den om til rene festmåltid. Og merkelig nok (siden pasta bare inneholder to ingredienser) blir vi aldri lei. Særlig hvis den kombineres med tomatsaus. Denne tomatsausen er fylt med sopp og aubergine og smaker fortreffelig. En super hverdagsmiddag!

PRØV OGSÅ VÅRE ANDRE PASTA-OPPSKRIFTER

 

Du trenger

Til 4 personer

  • 2 ss olivenolje
  • 250 gram sopp (jeg gikk for aromasopp, ta den soppen du har mest lyst på)
  • 1 aubergine (middels stor)
  • 2 fedd hvitløk, presset gjennom hvitløkspressen
  • 2 bokser hermetiske tomater (800 gram)
  • 500 gram spagetti (eller en annen pastatype)
  • ½ ts pepper
  • ½ ts salt
  • 3 ss fersk persille, finhakket

 

Slik gjør du:

1. Rens soppen lett og kutt den i skiver.

2. Kutt auberginen i terninger.

3. Varm oljen i en gryte på medium varme, og stek sopp, aubergine og hvitløk i cirka 4 minutter

4. Tilsett tomatene og la småkoke under lokk i 15 minutter. Rør inn salt, pepper og persille mot slutten av koketiden.

5. Kok spagettien, slik at den er ferdig akkurat samtidig med sausen.

6. Du kan enten blande saus og spagetti sammen før servering, eller servere hver for seg.

 

Denne oppskriften fant jeg i «Den store vegetariske kokeboken»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *