
Creamed corn: Denne amerikanske klassikeren kommer i like mange varianter som vi hjemme har familieoppskrifter på lapuskaus. Kremet ost eller fløte? Eller bare mais? Blendet til purè eller chuncky? Vegetarisk eller med bacon? Det er bare å se for seg familiekonfliktene som kommer av slike saker! De fleste virker nok å være enige om at man trenger smør, maiskorn og chili. Denne versjonen går for kremost i tillegg.
PRØV OGSÅ MINE ANDRE OPPSKRIFTER PÅ MIDDAGSTILBEHØR
Du trenger:
- 230 gram kremost (jeg bruker den blå naturell fra Tine – du velger selv)
- 60 gram smør
- 300 gram maiskorn
- 150 gram revet cheddarost
- 4 ss finhakket chilier/jallapenos/haboneros, finhakket (jeg er pingle og tok bort frøene, du velger selv)
Slik gjør du:
1. Smelt smøret og kremost i en kjele til det ligner litt på rømmegrøt.
2. Bland inn resten av ingrediensene.
3. La så småputre i 10 minutter til blandingen er varm og fyldig
2 kommentarer til “Creamed corn”