Mine beste burgere

Hele burgere

Kyllingburger med barbequesmak miniItaliensk kjøttbolleburgerEnkel lunsjburgerLammeburgerKyllingburgerGrillburger med ostFiskekakeburger med grove gulrotbrød og coleslaw"big mac"Heston-burgerenPepperburgerGeiteburgerKorianderburgerKlassisk hjemmelaget burgerTacoburgerTexas SqueelerOvnsbakte slidersPizzaburgerKoreanske burgereSmashburger med løkKyllingburger med ost, bacon og ranchkrydderKyllingbaconburgerbaconburgerJuicy LucyChiliburger

Hamburger Diavolo

Burgerbrød

Dressinger og sauser og sånt

Jalapeñomajones

 

Annet relevant tilbehør

 

Litt mer om noen av burgerne

Sommeren 2014 arrangerte jeg Burgerfestival her på nammis.no. En eventyrsommer med sol, bading, iskrem og burgere i fleng. Hamburgerkjøtt, hamburgerbrød, hamburgertopping og hamburgerdressing i alle former og farger. Her er mine 11 beste burgeropplevelser fra den sommeren (Og to ekstra fra tiden etterpå)! Nammis!

VINNEREN: Italian Meatball burger

Denne burgeren ligger godt an i kampen om burgerfestivalens beste burger.Den klare vinneren! Myke og fluffy burgerbrød, en deilig og smaksrik pastasaus og noen skikkelig digge italienske kjøttbolleburgere. En skikkelig helhetlig god burger! Vi var i hamburgerhimmelen!


 

Nr. 2 Chiliburger med chilibrød og rømmedressing

Jeg bruker ost som er spesialtilpasset burgere.Denne burgeren har alt: En fyrrig chiliburger med smeltet ost, frisk rømmedressing med hvitløk og urter midt mellom luftige burgerbrød med ost og chili! En sammensatt og spennende burgeropplevelse!


 

Nr 3. Kyllingburger

Saftig, sprø og deilig kyllingburger!Jeg får vann i munnen når jeg tenker på denne burgeren. Deilige, nystekte hamburgerbrød, frisk dressing og sprø salat og ikke minst: En perfekt kyllingburger i midten. Frittert gylden, saftig, sprø og gjennomstekt. Kylling på sitt beste og burger på sitt beste!


 Nr. 4. Big Moc: Hjemmelaget «big mac»

Ingenting kan måle seg med originalen som du får på McDonald's. Men hvis du har lyst til å lage noe som ligner anbefaler jeg denne oppskriftenIngenting kan måle seg med originalen som du får på McDonald’s. Mange har fått lyst til å prøve å kopiere den gode burgeropplevelsen hjemme på sitt eget kjøkken – Det finnes nok mange veier til Rom – men her er vårt forslag.


Nr. 5. Juicy Lucy innbakt cheeseburger – med søtt hamburgerbrød og pepperdressing

Oppskriften stammer fra Minneapolis, der to barer slåss om æren over å ha oppfunnet burgerenDette er en burgeropplevelse du ikke kan gå glipp av. Livet er for kort til å ikke spise minst en av disse. En hamburger fylt med rennende, smeltet ost. Selvsagt oppfunnet av amerikanerne. Utrolig god! Et søtt og mykt hamburgerbrød, fyrrig pepperdressing, og en nystekt hamburger med smeltet ost, innbakt i midten. Dette er skikkelig snaddermat! Nammis


Nr. 6. Fiskekakeburger

Fiskekakeburgeren er en del av burgerfestivalen her på nammis.noFiskekakeburgeren hever fiskekakemåltidet til en helt ny smaksopplevelse. Med grove, saftige og nystekte hamburgerbrød som er spesialtilpasset fiskekakene og en knaskende sprø og frisk coleslaw blir dette en garantert en hverdagshit rundt middagsbordet! En skikkelig helt i hverdagsbiblioteket. En skikkelig nammis burgeropplevelse alle burde prøve!


Nr. 7. Ovnsbakte sliders

Ovnsbakte sliders

Hamburger til seks personer på 1-2-3! Digge småburgere med masse smak.
Like digge som større burgere!


Nr 8: Pepperburger i peppersaus med raske hamburgerbrød

Peppersmaken er fantastisk: Man trenger ikke noe mer enn hamburgerbrødet, kjøttet og sausen rundt for å få en komplett burgeropplevelseDette er burgeren for deg som er på jakt etter en annerledes burgeropplevelse.  Jeg får vann i munnen av å tenke på den! Her skal det pepperkrydrede burgerkjøttet trekkes i en deilig peppersaus! Knallgod med masse deilig peppersmak! En burgersmak som sier pang!


Nr 9. Grillburger med ost og amerikanske burgerbrød

En burger du ikke går lei av!Grillburgeren er en skikkelig smaksopplevelse. En «slafseburger» full av grillsmak, ost og løk. Skikkelig nammis! Grillburgeren er en av headlinerne under årets burgerfestival, og har vært en av mine personlige grillfavoritter i mange år. Det er en upretensiøs, rask og smaksrik burger som passer både til hverdags og fest. Grilloljen gir en distinkt smak, og osten og løken gir karbonaden litt karakter.


Nr. 10.  Korianderburger

Korianderburger. Oppskriften gir fem burgere a 160 gram
En spennende burger med litt annerledes smak. Ordentlig god!

Nr. 11. Geiteburger med pepperbrød og hvitløksdressing

Oppskriften holder til 4 tykke hamburgereGeitekjøttet smaker mer enn vanlig storfekjøtt så dette er den perfekte burger for deg som er på jakt etter en herlig, saftig og smaksrik burgerfest! Nammis! Geiteburgeren er en smaksrik og saftig hamburgeropplevelse som anbefales varmt herfra. Jeg valgte også å pepre hamburgerbrødene og bruke hvitløksdressing for å få en mer komplett smaksopplevelse. Virkelig godt!


Nr. 12. Hestonburger med briochebrød og klassisk hamburgerdressing

Den tar litt tid å lage, men du verdens så god den blir!Hestonburgeren er en skikkelig digg kjøttpuck. Heston-burgeren er årets norske moteburger! Dette er snakkisburgeren som imponerte halve grillnorge da kringkastingen endelig sendte Heston Blumenthals fantastiske serie om ulike råvarer. Den smaker godt kjøtt, er saftig og har en helt utrolig fast konsistens du vanligvis ikke får med hjemmelaget burger! Men dersom du vil ha mer smak må du tilsette dette gjennom et godt burgerbrød, grønnsaker, pommes frittes og en digg burgerdressing. Det gjorde jeg gjennom brioche-burgerbrød og en klassisk hjemmelaget burgerdressing.


Nr. 13. Lammeburger med salte burgerbrød og stekt løk

Burgerkjøttet består blant annet av hvitløk og lammekjøttdeigDenne burgeren er en skikkelig laginnsats der alle deltar for å skape en skikkelig suksessburger: De salte burgerbrødene med valmuesmak, den stekte løken, den smeltede cheddarost og ikke minst den distinkte lammekarbonaden med smak av lammekjøtt, hvitløk, løk ogbarbeque-saus gir en killer smaksopplevelse. En av burgerfestivalens definitive høydepunkt så langt! Må prøves!

34 kommentarer til “Mine beste burgere

  1. Tilbaketråkk: Karamellisert kål
  2. Tilbaketråkk: Kjappe burgere til mange
  3. Tilbaketråkk: Hamburger med geitekjøtt
  4. Tilbaketråkk: Franske fine rundstykker
  5. Tilbaketråkk: Pizzaburger | #nammis
  6. Tilbaketråkk: Årets beste burger?
  7. Tilbaketråkk: For en fantastisk burger!
  8. Tilbaketråkk: Burgerens beste venn!
  9. Tilbaketråkk: Smashburger med løk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.